Stängt Kontakta oss Hitta oss
Välkommen som MovieCard kund hos MovieLine

Sveriges i särklass största köpfilmsbutik!
Bästa MovieCard Kund!

Här nedan kan Du läsa om vårt MovieCard som ger Dig poäng på alla köp i Movieline-butiken i Göteborg. Kortet, som är helt gratis, ger Dig mängder av fördelar!

* Du får bonuspoäng på alla köp Du gör i butiken, både fullprisvaror och varor till extrapris. En krona ger en poäng. När du nått 2000 poäng får du 100 kr i rabatt som dras av när Du handlar för minst 200 kr. Dina bonuspoäng står alltid på Ditt kvitto som Du får när Du handlar hos oss.

* Du får vårt nyhetsblad "Movie-News" direkt hem i brevlådan ca 6 ggr/år.

* Dina totala poäng samlas i en bonusbank och försvinner aldrig, så Du samlar poäng i Din egen takt.

* Har Du inte med Ditt MovieCard när Du handlar i butiken kan Du få poängen registrerad i efterhand vid uppvisande av kvitto samt Ditt MovieCard.

* Handlar Du med presentkort/Tillgodokvitto erhålls inga poäng på Ditt MovieCard utan poängen tillfaller den som köper presentkortet.

* Vissa helger ger vi DUBBLA poäng på alla köp. Du får alltså två poäng för varje krona Du handlar för. För att få information om när vi har dubbla poäng så registrerar Du bara din e-mail på www.movieline.se så får Du Mailnews varje vecka.

* Med jämna mellanrum har vi dessutom en tävling som kallas Poängjakten. Alla som handlar med sitt MovieCard under en viss helg är då med och tävlar om upp till 20.000 poäng - dvs 1000 kr att handla för i butiken. Poängjakten meddelas också via Mailnews.

* Vänligen meddela oss alltid när du byter adress, annars finns risken att du blir bortplockad ur vårt register och förlorar dina poäng.

Välkommen som MovieCard kund hos MovieLine!

MOVIELINE

THE BEST PLACE TO BUY MOVIES